Onze Diensten

Het Verbeterhuis is opgericht om organisaties, teams en medewerkers beter te laten presteren.

Hieronder vind je een beknopt overzicht van onze diensten.

Operationele Prestatieverbetering

We brengen in kaart waar verbeterpotentieel ligt en hoe dat gerealiseerd kan worden. Bijvoorbeeld als doelen niet worden gehaald, of als de klant- en medewerkertevredenheid achterblijft. Ook helpen we het verbeterpotentieel te realiseren, bijvoorbeeld door introductie van Continu Verbeteren.

Customer Experience Optimalisatie

Wij brengen klantreizen in kaart en analyseren het gedrag en de behoeftes van de klant. Voor online en offline kanalen en diverse doelgroepen. Gericht op het behalen van de doelen op gebied van klanttevredenheid en kostenverlaging. Ook helpen we bij het snel en daadkrachtig implementeren van de verbeterpunten.

Digitale Transformatie

Wij helpen organisaties de stap te maken naar het denken vanuit de klant, het digitaliseren van bedrijfsprocessen en het borgen van gedrag die de wendbaarheid van een organisatie vergroot. Bijvoorbeeld vanuit onze expertises op het gebied van Agile werken, Product Ownership en Design Thinking.

Project & Interim Management

Het Verbeterhuis helpt organisaties hun prestaties te verbeteren. Dit doen we ook door tijdelijke externe ondersteuning met de inzet van daadkrachtige professionals.
Bijvoorbeeld als Project Manager, Interim Manager, of voor inhoudelijke expertise zoals Product Owner of UX consultant.

Training & Coaching

Wij vinden het tof om andere mensen beter te maken en te laten excelleren. Wij hebben dus ook altijd voldoende aandacht voor de menselijke kant van de verbetering. We kunnen op maat training & coaching van je team, medewerkers of organisatie verzorgen. Bijvoorbeeld door Product Owners te coachen in hun vak, of door Lean Green Belt trainingen te verzorgen.

Ons Team

Het Verbeterhuis bestaat uit een team van ervaren professionals die zich verbonden voelen aan onze visie en ambitie. Vanuit onze kernwaarden weet je wat je van ons kan verwachten. We gaan voor een duurzame relatie en dat het goed is voor jou en voor ons. We houden niet van gesloten deuren, maar stellen ons huis open voor anderen. 

Jan

Founding Partner | Consultant | Interim
"Elke dag een stap vooruit. Laten we samen de eerste stap zetten."

Martijn

Lean Consultant | Trainer | Interim
"Samen kunnen we alles beter maken"

Tjerk

Consultant Digitale Transities | Interim
"Het heeft pas waarde als de klant
er iets van merkt"

Benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie, team of mensen kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op en laten we elkaar beter leren kennen. Met ons enthousiasme en onze expertise zorgen we ervoor dat je vraagstuk of dilemma wordt aangescherpt en denken we graag mee over de mogelijke oplossingsrichtingen.