Nieuws

Het Verbeterhuis is opgericht om organisaties, teams en medewerkers beter te laten presteren.

Hieronder vind je ons laatste nieuws en recente blogs.
mimi-thian-lp1AKIUV3yo-unsplash

Tijd voor Coaching!

Ons team vind het leuk om organisaties, teams en mensen te verbeteren. Ook door middel van training en coaching.

We hebben onlangs weer een aantal coachingstrajecten afgerond en daarom zijn we benieuwd of er in jouw team nog mensen zijn die een zetje in de rug kunnen gebruiken?

Denk hierbij bijvoorbeeld aan: Product Owners, team managers en Lean of CX consultants.

Vanuit onze inhoudelijke expertise en jarenlange ervaring helpen we graag jouw mensen te verbeteren!

macro, fries, french

Jan gestart als Manager Commercial Services a.i.

Vanaf 4 januari gaat Jan bij Aviko de nieuwe commerciele service organisatie aansturen, integreren en optimaliseren. Het gaat hier om 7 teams in 3 landen die samen een nieuwe afdeling vormen.

Samen met het Aviko team gaat Jan een cultuur van continu verbeteren introduceren, de besturing opnieuw inrichten en actief coachen op houding & gedrag.

Naast het verbeteren van de kwaliteit en efficiency, gaan we ook aan de slag met optimalisatie van de customer journeys en het verhogen van de mate van digitalisering in de operationele processen.

domenico-loia-hGV2TfOh0ns-unsplash

Nieuwe website

Het Verbeterhuis bestaat pas kort, maar samen hebben we al meer dan 50 jaar ervaring. Om onze krachten te bundelen hebben we daarom Het Verbeterhuis gelanceerd. Daar hoort uiteraard ook een mooie website bij!

De site is nog volop in ontwikkeling, elke dag een klein beetje beter.

We zijn benieuwd wat je er van vindt! Heb je feedback? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!

Onze Diensten

Het Verbeterhuis realiseert duurzame prestatieverbeteringen. Dat doen we onder andere door de volgende diensten aan te bieden.

Operationele Prestatieverbetering

We brengen in kaart waar verbeterpotentieel ligt en hoe dat gerealiseerd kan worden. Bijvoorbeeld als doelen niet worden gehaald, of als de klant- en medewerkertevredenheid achterblijft.

Customer Experience Optimalisatie

Wij brengen klantreizen in kaart en analyseren het gedrag en de behoeftes van de klant. Voor diverse kanalen en doelgroepen. Gericht op het behalen van de doelen op gebied van klanttevredenheid en kostenverlaging.

Digitale Transformatie

Wij helpen organisaties de stap te maken naar het denken vanuit de klant, het digitaliseren van bedrijfsprocessen en het borgen van gedrag die een wendbare organisatie mogelijk maakt.

Project, Programma & Interim Management

Het Verbeterhuis helpt organisaties hun prestaties te verbeteren. Dit doen we ook door tijdelijke externe ondersteuning met de inzet van daadkrachtige professionals.

Training & Coaching

Wij vinden het tof om andere mensen beter te maken en te laten excelleren. Wij hebben dus ook altijd voldoende aandacht voor de menselijke kant van de verbetering. We kunnen op maat training & coaching van je team, medewerkers of organisatie verzorgen.

Benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie, team of mensen kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op en laten we elkaar beter leren kennen. Met ons enthousiasme en onze expertise zorgen we ervoor dat je vraagstuk of dilemma wordt aangescherpt en denken we graag mee over de mogelijke oplossingsrichtingen.