Ons Team

Het Verbeterhuis bestaat uit een team van ervaren professionals die zich verbonden voelen aan onze visie en ambitie.

Vanuit onze kernwaarden weet je wat je van ons kan verwachten. We gaan voor een duurzame relatie en dat het goed is voor jou en voor ons. We houden niet van gesloten deuren, maar stellen ons huis open voor anderen. 

Jan

Founding Partner | Consultant | Interim
"Elke dag een stap vooruit. 
Laten we samen de eerste stap zetten."

Martijn

Lean Consultant | Trainer | Interim
"Samen kunnen we alles beter maken"

Tjerk

Consultant Digitale Transities | Interim
"Het heeft pas waarde als de klant
er iets van merkt"

Johanna

Digital Consultant | Interim
"Geweldige producten vereisen een
integrale en gedurfde aanpak"

Jij?

Interesse om je bij ons team aan te sluiten?
Neem contact met ons op!

Ons huis wordt verbouwd en uitgebreid!

In Het Verbeterhuis wordt voortdurend gewerkt om van ons huis een mooiere en betere plek te maken. Dat doen we samen met onze partners en professionals, gericht op de lange termijn en met een berg plezier. Het Verbeterhuis is groeiende en voortdurend op zoek naar nieuw talent en ervaren (interim) professionals die zich verbonden voelen aan onze visie en ambitie.

Onze Kernwaarden

We geloven dat we met ons team van gepassioneerde, betrokken en onafhankelijke professionals het verschil maken. Onze kernwaarden vormen daarbij ons stevige fundament:

Open

De deuren van Het Verbeterhuis staan altijd open. Wij hebben geen verborgen kamertjes. We houden van ruimtes met grote ramen en veel licht, want we willen transparant zijn in onze dienstverlening. Het Verbeterhuis is een plek waar ruimte is voor experimenten, fouten maken en te ont-moeten.

Duidelijk

We zijn helder in wat we beloven en komen onze afspraken na. We leggen de vinger op de zere plek en benoemen het verbeterpotentieel in heldere taal.

Wederkerig

We gaan voor een duurzame relatie en verbetering voor onze klanten, partners en professionals. We doen alleen zaken als we weten wat het jou oplevert in de realisatie van je doelstellingen en ambities.

Benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie, team of mensen kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op en laten we elkaar beter leren kennen. Met ons enthousiasme en onze expertise zorgen we ervoor dat je vraagstuk of dilemma wordt aangescherpt en denken we graag mee over de mogelijke oplossingsrichtingen.