Project, Programma & Interim Management

Het Verbeterhuis helpt organisaties hun prestaties te verbeteren. Dit doen we ook door tijdelijke externe ondersteuning met de inzet van daadkrachtige professionals. Omdat er een tijdelijke piek in de hoeveelheid werk moet worden opgevangen, een tijdelijke vacature opgevuld moet worden, of omdat er een flinke boost moet worden gegeven aan de manier van werken. 

We beschikken over expertise onder andere op het gebied van:

  • Project- & Programma Management
  • Interim Management
  • Agile Coaching
  • Customer Experience 
  • Product Ownership

Overige Diensten

Het Verbeterhuis realiseert duurzame prestatieverbeteringen. Dat doen we onder andere door de volgende diensten aan te bieden.

Operationele Prestatieverbetering

We brengen in kaart waar verbeterpotentieel ligt en hoe dat gerealiseerd kan worden. Bijvoorbeeld als doelen niet worden gehaald, of als de klant- en medewerkertevredenheid achterblijft.

Customer Experience Optimalisatie

Wij brengen klantreizen in kaart en analyseren het gedrag en de behoeftes van de klant. Voor diverse kanalen en doelgroepen. Gericht op het behalen van de doelen op gebied van klanttevredenheid en kostenverlaging.

Digitale Transformatie

Wij helpen organisaties de stap te maken naar het denken vanuit de klant, het digitaliseren van bedrijfsprocessen en het borgen van gedrag die een wendbare organisatie mogelijk maakt.

Training & Coaching

Wij vinden het tof om andere mensen beter te maken en te laten excelleren. Wij hebben dus ook altijd voldoende aandacht voor de menselijke kant van de verbetering. We kunnen op maat training & coaching van je team, medewerkers of organisatie verzorgen.

Benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie, team of mensen kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op en laten we elkaar beter leren kennen. Met ons enthousiasme en onze expertise zorgen we ervoor dat je vraagstuk of dilemma wordt aangescherpt en denken we graag mee over de mogelijke oplossingsrichtingen.