Digitale Transformatie

Kunt u een nieuw product snel naar de markt brengen en testen bij eindgebruikers?   

Digitalisering is al jaren niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. En misschien is dit in 2020 door de Corona lockdown wel sneller gegaan dan ooit: online shoppen en virtueel samenwerken is de nieuwe standaard geworden. 

De kern van Digitale Transformatie is: 

Hoe kunnen we niet-digitale processen vervangen en meer vanuit de klant denken en handelen? Waarbij je snel kunt bijsturen en met kleine investeringen beproeft wat wel en niet werkt. 


Maar hoe pak je digitale versnelling nu aan? Waar begin je? En wat betekent dat voor het gewenste gedrag en aansturing van medewerkers?  

Wij helpen organisaties om de stap te maken naar het denken vanuit de klant en digitaliseren van bedrijfsprocessen en businessmodellen. Wij hebben ervaring met de diverse disciplines binnen het vakgebied Digitale Transformatie: 

  • Analyseren van knelpunten in klantreizen (online en offline)
  • Ontwikkelen en verbeteren van (nieuwe) digitale producten, diensten en service processen
  • Digitaliseren, automatiseren en robotiseren van administratieve processen 
  • Hervorming van de organisatie richting een hogere wendbaarheid
  • Implementatie van Agile, Lean en Design Sprint werkmethoden
  • Online en omni-channel strategie en realisatie van websites & portals
  • Training en coaching van scrumteams en product owners

Overige Diensten

Het Verbeterhuis realiseert duurzame prestatieverbeteringen. Dat doen we onder andere door de volgende diensten aan te bieden.

Operationele Prestatieverbetering

We brengen in kaart waar verbeterpotentieel ligt en hoe dat gerealiseerd kan worden. Bijvoorbeeld als doelen niet worden gehaald, of als de klant- en medewerkertevredenheid achterblijft.

Customer Experience Optimalisatie

Wij brengen klantreizen in kaart en analyseren het gedrag en de behoeftes van de klant. Voor diverse kanalen en doelgroepen. Gericht op het behalen van de doelen op gebied van klanttevredenheid en kostenverlaging.

Project, Programma & Interim Management

Het Verbeterhuis helpt organisaties hun prestaties te verbeteren. Dit doen we ook door tijdelijke externe ondersteuning met de inzet van daadkrachtige professionals.

Training & Coaching

Wij vinden het tof om andere mensen beter te maken en te laten excelleren. Wij hebben dus ook altijd voldoende aandacht voor de menselijke kant van de verbetering. We kunnen op maat training & coaching van je team, medewerkers of organisatie verzorgen.

Benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie, team of mensen kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op en laten we elkaar beter leren kennen. Met ons enthousiasme en onze expertise zorgen we ervoor dat je vraagstuk of dilemma wordt aangescherpt en denken we graag mee over de mogelijke oplossingsrichtingen.